Gestió per processos

Tenir un ordre en els processos de l’empresa és primordial per abaratir costos, per donar servei al client tant a l’intern com a l’extern.

Si pensem realment el què és una empresa podem dir “que les empreses no són més que un conjunt de persones fent coses per altres persones….” I les coses que es fan són el que anomenem processos.

Per tant, podem definir procés com el conjunt d’activitats que aporten valor afegit a la empresa.

La gran majoria d’empreses quan hi ha problemes van a buscar a la persona que ha sigut l’origen del problema, però això no soluciona la gran majoria de problemes, per tant, des de Numis recomanem utilitzar com a eina de gestió l’arquitectura de processos. És a dir, que davant d’un problema, i per mitjà d’aquest instrument poder detectar quin procés ha sigut l’origen del problema. I això pot comportar que el procés en qüestió no estigués ben dissenyat, o bé que les persones que hi participen necessitin de formació addicional, o que el procés requereixi de més recursos, etc...

Nosaltres ajudem a les empreses a establir una metodologia estructura i sistemàtica que identifica, dissenya, implanta, revisa i millora els processos de l’empresa, i les orienta a Gestionar per processos.  

 

Per contactar amb nosaltres

Atenció comercial: numis@numis.cat

Gestions i administració: gestio@numis.cat

Telèfon: 93 889 51 97

C/Bisbe Morgades, 45-B despatx 3
08500 VIC

Telèfon: 93 488 35 43

C/Mallorca 314, 1º 2ª - B
08037 BARCELONA